Verksted
Verksted

Hos Saab City Verksted tilbyr vi service- og vedlikeholdsprogram i henhold til fabrikkenes spesifikasjoner.


Riktig ettersyn utføres på riktig tidspunkt for din bil for å opprettholde kjøre- og driftssikkerhet og også bilens verdi. På de fleste nyere modeller sier bilen din selv ifra når det er behov for service og ettersyn. Hvis ikke anbefaler vi minimum en årlig service ved normal kjørelengde. For å nyte godt av nybilgarantien er det viktig at servicen blir utført på et merke godkjent verksted, og det er du sikret dersom du bruker Saab City sitt Saab merkeverksted. Vi er godkjent av Saab Automobile for å utføre garantiarbeider, service og reparasjoner på alle Saab sine modeller.

Faste reparasjonstider – faste priser

Les mer »

Utdannelse av tekniker

Les mer »

Ønsker du å booke time på Saab City Verksted?

Ta kontakt med oss på telefon 21 09 54 56 eller send en e-post til firmapost@saabcity.no Du kan og bestille time i skjemaet under, der kan du booke time på web fem arbeidsdager frem i tid.

Levering av bil til verkstedet

Din Saab kan leveres mellom 08-16 på SaabCIty Fornebu eller i åpningstiden på SaabCity Tjuvholmen. Leverer du bilen din på SaabCIty Tjuvholmen så følger du beskrivelsen her. Bilen må leveres senest dagen før den skal ha time på verkstedet.

Navn:
Telefon:
E-post:
 
Biltype:
Motor:
Antall km:
Registreringsnummer:
 
Dato:
Hva ønskes gjort?
 
Bil leveres: 06.30 - 08.30 08.30 - 11.00
Bil hentes: 15.00 - 17.00 17.00 - 20.00
  Leiebil - 500kr

 

Kart:

Saab City Verksted, Fornebu
Snarøyveien 73, Fornebu, 1364 Oslo

Samme som over, ta til venstre i 2. rundkjøring. Følg Rolfsbuktveien i ca. 700m, ta til høyre rett før du kommer til en 3. rundkjøring. Ta så til høyre med en gang opp en slakk bakke. På toppen av bakken ligger vårt verksted på venstre hånd. Det er skiltet hele veien fra veien til verkstedet

Saab App (iTunes) Saab på Twitter Saab på Facebook