Saab 9-3X
Saab 9-3X

Er det sant at vi formes av våre omgivelser?

Vi lager biler i hjertet av Skandinavia. Her er vi alltid nær naturen og elementene. På en frikveld kan vi komme oss ut i villmarka på kort tid, for trening eller bare for å klare hodet. Den nye Saab 9-3X er et helt tydelig uttrykk for vår skandinaviske inspirasjon. Vi har konstruert den slik at den kan bringe deg helt fram, også hvis målet ligger øde. La deg styre av din sinnstilstand, også på en vanlig frikveld.

Kom nærmere naturen!

Livet er fullt av valg, hele tiden. Ser du på hvert av dine valg som en mulighet til å gå i en ny og spennende retning? Nye Saab 9-3X er perfekt for å ta deg nye veier: en ny biltype i mellomklassen, en sporty stasjonsvogn med tøft eksteriør og opphøyete prestasjoner gjennom meget avansert firehjulsdrift. En allsidig begavelse som dekker de mest ulike behov, like intelligent som firehjulsdriften.

Du kan dessuten få den med vår fremtidsrettede BioPower-motor som går på E85 bioetanol – eller bensin. Saab 9-3X er bilen som fører deg lettere til dine mål, uansett hva og hvor de måtte være.

Saab App (iTunes) Saab på Twitter Saab på Facebook