Original Service
Original Service

Når du leverer din Saab til service hos et autorisert Saabverksted kan du føle deg trygg på at bilen blir tatt hånd om på den best mulige måten. Saab originalservice innebærer at vi, så langt det går, bevarer bilen i sin originale tilstand. Det betyr at vi kun benytter oss av Saab Originalreservedeler når vi erstatter noe. Men det betyr også at vi benytter oss av den siste teknikken og de mest velutdannende Saabteknikere.

Servicen gjennomføres ut i fra serviceprotokollen, avhengig av hvilken Saabmodell og service som skal utføres. Servicerådgiveren går sammen med deg gjennom hva som skal utføres med bilen og om noe tilleggsarbeide kreves utover den normale servicen.

Ønsker du å booke time på Saab City Verksted?

Ta kontakt med oss på telefon 21 09 54 56 eller send en e-post til firmapost@saabcity.no Du kan og bestille time i skjemaet under, der kan du booke time på web fem arbeidsdager frem i tid.

Levering av bil til verkstedet

Din Saab kan leveres mellom 08-16 på SaabCIty Fornebu eller i åpningstiden på SaabCity Tjuvholmen. Leverer du bilen din på SaabCIty Tjuvholmen så følger du beskrivelsen her. Bilen må leveres senest dagen før den skal ha time på verkstedet.

Navn:
Telefon:
E-post:
 
Biltype:
Motor:
Antall km:
Registreringsnummer:
 
Dato:
Hva ønskes gjort?
 
Bil leveres: 06.30 - 08.30 08.30 - 11.00
Bil hentes: 15.00 - 17.00 17.00 - 20.00
  Leiebil - 500kr

 

Kart:

Saab City Verksted, Fornebu:
Snarøyveien 73, Fornebu, 1364 Oslo

SaabCity verksted Fornebu opererer under verksted godkjennelsen til Fornebu Bil AS.

Saab App (iTunes) Saab på Twitter Saab på Facebook