Original Reservedeler
Original Reservedeler

Når Saab produserer biler legger de stor vekt på å få hver eneste lille del til å fungere optimalt med de andre. En Saab er helt enkelt en helhet som består av tusenvis av små originaldeler. De leter alltid etter den perfekte funksjon, passform, materiale, dimensjoner o.s.v. Målet er selvfølgelig og oppnå best mulige miljøinnsats, kjøreegenskaper, pålitelighet og høyst mulige sikkerhet.

Saab Originale reservedeler er de som opprinnelig ble produsert for din bil. Når du bytter ut en del så er det altså med en tilsvarende del, eller en bedre. Det gjør slik at alle bilens enheter fortsetter å spille sammen på best mulig måte, år etter år.

At en reservedel kommer fra samme produsent som en Saab Originaldel er ingen garanti for at den tilsvarer Saabs krav på kvalitet og passform. For mange reservedeler hvor Saab stiller meget store presisjonskrav til produksjonen og materialet, for eksempel bremseskiver og bremsklosser, eier Saab produksjonsverktøyet hos leverandøren. Bare de delene som passerer nåløyet blir en Saab Originaldel.

Så om du vil være sikker på å få en reservedel som oppfyller vår høye krav på sikkerhet, ytelse og varighet – invester i Saab Original reservedeler.

Se vår brosjyre over tilbehør og reservedeler.

Vil du bestille Saab Originale deler?

Send oss en e-post til firmapost@saabcity.no eller ring oss på 21 09 54 56.

Saab App (iTunes) Saab på Twitter Saab på Facebook